Pershendetje

Shpesh here ndodh qe dikush perjashtohet nga chati dhe lusin ndonje shok apo shoqe me hy te kerkoje ndihme ne vend te tyre (edhe pse ne shumicen e rasteve ne mesazhin e perjashtimit ju shenon: Kontaktoni http://contact.zemra.org/ ) dhe ato qe na drejtohen neve, nuk e dine rendin se si jepen, pse jepen dhe kur jepen keto bane ose perjashtime dhe mendojne qe po na treguar nickun e dikujt qe ka ban mundet automatikisht te hiqet bani.

Ndonjehere ndodh qe dikush eshte perjashtuar me gabim, keqkuptim, ose ndonje arsye tjeter qe e ben personin te pafajshem, ne do mundohemi qe te ju ndihmojme sa me shpejt qe mundemi, por nese personi i perjashtuar ka pas disa verejte per te njejtin gabim, atehere ate BAN e lejme pak me gjate deri sa personi ne fjale te permiresohet ose nuk ka nevoj te hyje ne chatin tone kurr.

Ju qe vini te ndihmoni shoket ose shoqet tuaja, mendoni te beni mire, po ne te njejten kohe nuk dini as arsyen e asnje informate qe neve na nevoitet per ti ndihmuar dikujt, prandaj do ju lusim qe te paraqiteni vetem kur keni problem personal reth chatit.

Edhe nje here do e cekim, te gjithe ato qe kan problem me chatin, vizitoni http://contact.zemra.org/ dhe plotesoni formularin me te dhena te sakta qe te mund te ju ndihmojme.

Ne formularin duhet ti jepni keto te dhena:

  • Nickun - pseudonimin qe perdorni ne chat
  • IP adresen - me te cilen keni ndalese/ban ne chat
  • Email adresen tuaj te sakte (qe te mundeni te marni pergjigje nga ne)
  • Mesazhin qe lexoni kur provoni te kyceni ne chat