Rrjeti AlbaChat

Perberja e stafit ne rrjetin AlbaChat
Nje liste e plote e skuadres aktuale te stafit ne rrjetin tone.

Root Administrators

redbull

Root Admin

www.Argetohu.eu

Network and Services Admins

Armendz

Services Admin

www.shqipet.ch

HypErIoN

Services Admin

d-_-b

Network Admin

TheKinG

Global Admin


SnIpEr

U prefsh ne paqe

18.08.2020

Auto Operators

Nese doni te beheni pjese e stafit te AlbaChat, lexoni:

Keto jane kushtet qe ju duhet ti plotesoni per te mund te kerkoni AOp ne ALBACHAT:
1. Nicku juaj duhet te jete i regjistruar teper se 3 muaj!
2. Duhet te jeni aktiv ne #Albachat - dhomen kryesore!
3. Duhet te keni respektuar rregulloren - te mos jeni perjashtuar per mos respektim te rregullores!
4. Duhet te dini komandat fillestare!
5. Mos keni pat mosmarveshje me ndonje anetar te stafit!

Klikoni KETU per ti pare komandat e OPs

Keto jane kushtet qe ju duhet ti plotesoni per te mund te kerkoni IRCop ne ALBACHAT:
1. Nicku juaj duhet te jete i regjistruar teper se 12 muaj!
2. Duhet te jeni aktiv ne #Albachat dhe te ndihmoni vizitoret qe bejne pyetje reth chatit tone!
3. Duhet te keni respektuar rregulloren - te mos jeni perjashtuar per mos respektim te rregullores!
4. Duhet te dini komandat per IRCop!
5. Duhet te keni lexuar te gjitha faqet ndihmese reth Albachat, Rregulloren dhe Komandat
5. Se paku 5 antare te stafit te pajtohen me kerkesen tuaj!

Klikoni KETU per ti pare komandat e IRCop