Kushtet e Privatesise

Faleminderit qe jeni pjese e AlbaChat
Ne e respektojme dhe mbrojme privatesine e perdoruesve tane. Ky artikull ju sqaron ne detaje se çdofar te dhena ne mund te mledhim.

Cfare informacioni mbledhim?

Ne mbledhim informacion nga ju vetem kur regjistroni nickun - pseudonimin tuaj ne chatin tone.

Ne momentin qe regjistroheni ne chatin tone ju kerkohet te vendosni password dhe adresen e emailit. Sidoqofte mund ta vizitoni faqen edhe pa u regjistruar. Adresa juaj e e-mail do verifikohet nga nje email i cili permban nje kod unik. Nese ai kod dergohet ne IRC, ne kuptojme qe ju keni kontrollin e asaj e-mail adrese.

E-mail adresa juaj eshte e dukshme vetem per stafin tone, kurse passwordet jane te koduara dhe nuk mund asnje nga stafi te dije passwordin tuaj, vetem nese ju ia tregoni dikujt (gje qe ne nuk e sugjerojme). Gjithashtu serveri ruan logset te cilat permbajne adresen e ip-se te çdo kerkese qe eshte bere ne server.

Cila esht polica e ruajtjes se te dhenave?

Do mundohemi me mirebesim qe:

I perdorim cookies?

Po. Cookies jane disa file te vogla qe te gjitha faqet ose ofruesit e sherbimeve transferojne ne hard drive-n e kompjuterit tuaj me ane te browser-it (*nese i lejoni*). Keto cookies i japin leje faqes te njohin browser-in tuaj dhe, nese keni nje llogari te regjistruar, te bejne asocimin me llogarine tuaj.

Ne perdorim cookies per te kuptuar dhe ruajtur opsionet tuaja per vizitat e ardhshme dhe kompilimin e nje sasie te dhenash mbi trafikun e faqes dhe nderveprimin me te. Ne kete menyre mund te ju ofrojme nje eskperience me te mire gjate vizites ne faqe dhe mundesi te reja per te ardhmen. Mund te perdoren sherbime te paleve te treta te cilat na ndihmojne per te kuptuar me mire vizitoret e faqes. Keto sherbime nuk lejohen te perdorin informacionin e mbledhur nga ne perveç se sa per te na ndihmuar per te ndertuar dhe permiresuar faqen tone.

Japim informacion paleve te treta?

Ne nuk shesim, tregtojme, apo transferojme paleve te treta informacionin tuaj. Kjo nuk perfshin ato pale te cilat na ndihmojne per permiresimin e faqes tone, gjithmone nese keto pale kane te njejten police perdorimi per sherbimet e tyre. Nese besohet qe leshimi i informacionit eshte i nevojshem ai gjithashtu mund te leshohet me forcat ligjore, nese ky leshim nenkupton, mbrojtjen e te drejtave te tona ose te perdoruesve tane.

COPPA

Ne faqen tone sherbimi i drejtohet nje audience e cila eshte minimalisht 13 vjeç e siper. Nese ky server eshte ne USA dhe jeni me te vegjel se 13 vjeç, sipas kerkeses se COPPA (Children’s Online Privacy Protection Act), nuk duhet ta perdorni kete faqe.

Polica e Privatesise Online vetem

Kjo police privatesie i aplikohet vetem informacionit te mbledhur ndermjet faqes tone dhe jo informacionit te mbledhur jashte linje.

Pranimi Juaj

Duke perdorur faqen, ju pranoni policen e privatesise te faqes tone.

Ndryshime ne Policen e Privatesise

Nese vendoset te kete ndryshime ne kete police privatesie, ndryshimet do postohen ne kete faqe.

Ky dokument eshte CC-BY-SA. U azhornua per here te fundit me 5 Tetor, 2019.